6992078346 Αίγινα, Αττική bogrisvasilis@gmail.com
hero image

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΓΡΗΣ & ΥΙΟΣ
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΙΓΙΝΑ


 

ΜΟΝΩΣΕΙΣ

 

Θερμομονώσεις
Αναλαμβάνουμε κάθε εργασία σχετική με θερμομόνωση και εγγυόμαστε για ένα άριστο αποτέλεσμα, τόσο σε εφαρμογές εξωτερικής θερμομόνωσης, όσο και εσωτερικής.


Μονώσεις
Η εταιρεία μας ακολουθώντας τη συνεχή εξέλιξη των υλικών και συστημάτων στεγανοποίησης σε συνδυασμό με την άρτια τεχνική κατάρτιση των στελεχών μας, σας παρέχει μία σειρά από αξιόπιστες και δόκιμες λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε.


Θερμοπροσόψεις
Με τον όρο θερμοπρόσοψη ή εξωτερική θερμομόνωση ονομάζουμε την τοποθέτηση θερμομονωτικών πλακών (φελιζόλ) στην  εξωτερική επιφάνεια όλων των κατακόρυφων τοίχων του κτιρίου. 

 

Τσιμεντογωνίες
Η εταιρεία μας έχει να σας προτείνει πάντα ολοκληρωμένες λύσεις για όλα τα είδη μονώσεων.

 

Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, με γνώμονα πάντα το όφελος και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

 

Προτάσσοντας τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα, αλλά και την προσωπική μας σχέση με κάθε πελάτη ξεχωριστά, εγγυόμαστε για την ποιότητα των υλικών και το τελικό αποτέλεσμα.

Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε όλα όσα ονειρεύεστε και προτείνουμε λύσεις με βάση τις ανάγκες τις δικές σας, αλλά και του χώρου σας.

 

 


___
Εμπιστευθείτε μας

και να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι εγγυημένο!

 

Θα μας βρείτε στην Αγία Μαρίνα Αίγινας και στο 6992078346.